Tampere
B2
LamppuArt
Taike
Heroes Comic Con Finland
Conikuvat
Manga Cafe

Pienlehtimarssi ja taidekuja

Edellisten vuosien palautteen pohjalta Tampere Kupliin pienlehtimarssi tulee tänä vuonna jakautumaan pienlehtimarssin ja taidekujan välisiksi myyntialueiksi. Tapahtumassa 1. kerroksen Puistolämpiö tulee olemaan varattu pienlehtimarssille ja 2. kerroksen Puistolämpiö taidekujalle.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen pienlehtimarssiin ja taidekujaan aukeaa 15.1.2024 ja päättyy 4.2.2024. Valituille ilmoitetaan 18.2.2024 mennessä ja lista ilmestyy verkkosivuille maaliskuun alussa.

Taidekuja- ja pienlehtimarssin hinta on 30 €.

Pienlehtimarssi

Pienlehtimarssi on tarkoitettu omakustantaisten pienlehtien (sarjakuvat, zinet, taidekokoelmat yms.) tekijöille, ja vähintään yhdenlaisen pienlehden myynti on valintakriteerinä marssilaisten valintaprosessissa. Pienlehtimarssi pyrkii tuomaan esille etenkin uusia ja aloittelevia taiteilijoita; marssia ei ole tarkoitettu suurille kustantajille tai julkinimille. Isommat nimet Kuplii ottaa mielellään mukaan tapahtuman myyntisalin puolelle.

Pienlehtimarssin myyjät tapahtumassa

Taidekuja

Taidekujahaussa etsitään sellaisia taiteilijoita, joilla ei ole pienlehteä mutta joiden tuotteet menevät yksiin Kupliin teeman ja yleisesti sarjakuvamaailman kanssa. Niin itä- kuin länsimaisten sarjakuvien ystävät tulevat löytämään jotain mieleistä taidekujalta, ja raati pyrkii valitsemaan mahdollimman monipuolisen skaalan erilaisia fandomeita, taidetyylejä ja tuotemalleja. Sopivia tuotteita taidekujalle ovat mm. printit, tarrat, pinssit, kirjanmerkit, avaimenperät ja muistilehtiöt. Taidekujaa ei ole tarkoitettu suurille yrityksille, vaikka niiden takana olisikin vain yksittäinen taiteilija tai pieni ryhmä.

Taidekujan myyjät tapahtumassa

Sponsorointi, myyntisali ja artesaanimyyjät

Kannustamme etenkin sellaisia taitelijoita, jotka ovat olleet monena vuonna pienlehtimarssissa, siirtymään jatkossa myyntisalin puolelle antaakseen tilaa uusille ja aloitteleville taiteilijoille. Näistä vaihtoehdoista löydät lisätietoja erilliseltä sivulta.

Yhteystiedot

Pienlehtimarssin ja taidekujan tiimit tavoitat sähköpostitse osoitteesta pienlehtimarssi(ät)tamperekuplii.fi.