LamppuArt
B2
Heroes Comic Con Finland
Taike
Conikuvat
Tampere
Manga Cafe

Työvoimarekry

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Hyvän fiiliksen sarjakuvafestivaali ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan kasauksessa, ohjelmasaleissa, yleisissä tiloissa ja infossa. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruuan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan vain festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Festivaaliviikonlopun kasaaminen tapahtuu lauantaiaamuna (arviolta kello 5-10 välisenä aikana), jolloin on myös ylimääräistä työvoimatarvetta.

Järjestyksenvalvonnasta vastaa Tampere-talo, mutta Tampere-talon järjestyksenvalvojien työpareiksi tarvitaan Tampere Kupliin vapaaehtoisia. JV-kortti tai aiempi kokemus vastaavien tapahtumien järjestyksenvalvontatehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan tammikuun aikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: tyovoima(ät)tamperekuplii.fi.