B2
Taike
LamppuArt
Heroes Comic Con Finland
Tampere
Manga Cafe
Conikuvat

Paikkaliput

Tänä vuonna Tampere Kupliissa Pienen salin ohjelmiin jaetaan paikkaliput istumapaikoille ruuhkien välttämiseksi ja kävijöiden turvallisuuden takaamiseksi.

Avajaisiin, päättäjäisiin sekä sunnuntain Crime Alley -elokuvaesitykseen ei tarvita paikkalippuja. Myöskään pyörätuolilla liikkuvat Kuplii-kävijät tai näiden saattaja eivät tarvitse paikkalippuja.

Paikkaliput ilmaisia ja niitä jaetaan sähköisesti, joten niitä tarvitse jonottaa missään.

Paikkalippusi voit varata älypuhelimellasi tai tietokoneellasi käyttäen Kompassi-tunnuksiasi, osoitteessa paikkaliput.tamperekuplii.fi

Paikkalippusivuston QR-koodi
paikkaliput.tamperekuplii.fi

Paikkavarauksia voi tehdä vasta tapahtumaviikonloppuna.

Kunkin päivän ohjelmien paikkaliput jaetaan saman päivän aamuna klo 9.00 lähtien. Yhdellä tunnuksella voi varata enintään 5 paikkalippua samaan ohjelmaan mutta jokaisen samassa tilauksessa olevan henkilön on tultava samalla kertaa sisään saliin

Pidä siis huolta kavereillesi lippuja varattaessa, että tulette kaikki ohjelmanumeroon samaan aikaa!

Paikkalippu näytetään ovella järjestyksenvalvojalle puhelimesta tai muusta laitteesta. Paikkalippuja vaativien ohjelmien kohdalla on erikseen mainittu, että ohjelmanumeroon tarvitaan paikkalippu ja lisäksi ne ovat merkitty erikseen netin ohjelmakartaan Paikkaliput -tagilla.

Muokattu Tracon-tapahtuman tekstistä