Tampere
Manga Cafe
LamppuArt
Taike
Conikuvat
B2
Heroes Comic Con Finland

Cosplay

Tampere Kupliissa on tuttuun tapaan monipuolista cosplayohjelmaa. Löydä omasi, osallistu, tule yleisöksi tai viihdy vain muiden cosplayharrastajien parissa ilman sen pelottavampia suunnitelmia.

Tulokset

Aloittelijat Kokeneet

Cosplaykilpailu

Perinteikäs mutta aina kehittyvä 1-3 hengen pukukilpailu on vuorossa lauantaina.

Tutustu sääntöihin ja ilmoittautumisohjeisiin.

Photoshootnäyttely

Tampere Kuplii on aina tarjonnut kokoelman monenlaisia sarjakuva-aiheisia näyttelyitä, joten kysyimme itseltämme: miksipä ei myös photoshootnäyttely? Tänä vuonna esittelemme mielenkiintoisia photoshoot-cosplaykuvia. Ehkäpä juuri sinun photoshootkuvasi kuuluisi mukaan?

Tutustu lisätietoihin ja ilmoittaudu.

Cosplaykuvauspiste

Conikuvat.fi:n maksuttomalla kuvauspisteellä on paikalla kuvaaja sekä ohjaaja, jotka auttavat toteuttamaan juuri haluamasi valokuvat muistoksi.

Kuvauspiste löytyy Duetto 2 -tilan edustalta ja on avoinna lauantaina klo 10-12 sekä 14-16. Aamun vuoro klo 10-12 on suunnattu ensisijaisesti cosplaykilpailun osallistujille, muut jonotilanteen salliessa.

Turvallisuuskäytännöt

Myös cosplayharrastajien kannattaa tutustua järjestyssääntöihin, joissa käsitellään mm. proppien, asereplikoiden ja tiettyjen sotilasuniformujen käytäntöjä. Tehdään yhdessä tapahtumasta kaikille turvallinen!

Kysyttävää?

Kaikista cosplayaiheisista kysymyksistä voit olla yhteydessä cosplaytiimiin osoitteessa cosplay(ät)tamperekuplii.fi tai somekanaviemme kautta.