Conikuvat
Heroes Comic Con Finland
LamppuArt
Taike
Manga Cafe
B2
Tampere

Markkinointimahdollisuuksia Tampere Kupliissa

Tampereen hyvän fiiliksen sarjakuvafestivaali järjestetään 20.- 24.3.2024 Tampereella. Viiden päivän aikana ohjelmaa järjestetään eri paikoissa Tamperella ja viikko huipentuu festarin päätapahtumaan Tampere-talossa.

Tampere Kuplii rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustuloilla, ja se tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöilleen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen.

Kiinnostuitko sponsoroinnista? Ota yhteyttä sponsori@tamperekuplii.fi

Sarjakuvatorin myyjähaku on päättynyt.

Mainokset

Mainostilaa voi ostaa, vaikka yrityksenne ei tulisi paikalle tapahtumaan. Tarjoamme mainospaikkoja ensisijaisesti ohjelmalehteen ja nettisivuillemme. Mikäli olet kiinnostunut muunlaisesta mainonnasta (jaettavat printtimainokset, flyerit yms.), kysy näistä erikseen!

Ohjelmalehtinen

Ohjelmalehtinen on tehokas mainospaikka, sillä lähes jokainen kävijä selaa sen lävitse. Monet säilyttävät sen myös muistona tapahtumasta. Ohjelmalehtisemme on jaossa koko tapahtuma viikon ajan mm. Tampereen kirjastoissa ja tapahtumapaikoillamme. Tiedostomuoto: PDF, TIF tai PNG, Painotarkkuus: dpi300 ja Bleedit: 3mm

Ohjelmalehden mainostilat

Web-mainos

Web-mainoksia on mahdollista näyttää 2024.tamperekuplii.fi -etusivulla. Mainosbannerin tulee olla tarkalleen 180px leveä ja 60-200px korkea.

Webbibanneri Tampere Kuplii 2024 -sivuilla: 70€

Aineiston toimitus

Hinnat eivät sisällä mainosten tuotantoa, mutta tuotantoyhteistyöstä voidaan neuvotella. Valmiit aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen sponsori@tamperekuplii.fi. Pyydä lisäohjeita, jos mainosaineistosi on kooltaan yli 8 MB. Mikäli et ole saanut varausvahvistusta kahteen viikkoon ilmoittautumisen jälkeen, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Kiinnostuitko sponsoripaketeista tai mainospaikoista? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen sponsori@tamperekuplii.fi