Manga Cafe
Tampere
Heroes Comic Con Finland
LamppuArt
Taike
B2
Conikuvat

Animemusiikkivideo- eli AMV-ohjelma
AMVplus-show

Yleistiedot

Tampere Kuplii 2024 tarjoaa AMVplus-kilpailun lisäksi AMVplus-show’n. Tältä sivulta löytyvät show’n säännöt ja osallistumisohjeet.

Perustiedot

Tampere Kuplii 2024 AMVplus-show’n sisältö koostuu AMVplus-kilpailuun lähetetyistä videoista, jotka eivät yltäneet finaaliin asti. AMVplus-show ei sisällä erillisiä palkintoja, mutta show’ssa jaetaan Yleisön suosikki -palkinto yleisöäänestyksellä.

Osallistuminen

Tampere Kuplii 2024 AMVplus-show’hun ei ole erillistä osallistumismahdollisuutta. Kilpailijan tulee osallistua AMVplus-kilpailuun, jonka säännöt löytyvät täältä. Mikäli video ei läpäise tuomareiden esikarsintaa, on kilpailijalla mahdollisuus saada videonsa esitettäväksi AMVplus-show’hun. Show’hun voi täten osallistua vastaamalla sähköpostiin tulleeseen esikarsintaviestiin. Viestiin tulee vastata viimeistään 13.3.2024 klo 23.59. Suosittelemme vastaamaan viestiin heti sen tultua, jotta kilpailija voi varmistaa paikkansa AMVplus-show’ssa. Show’hun voi lähettää vain yhden (1) videon per kilpailija. Mikäli AMVplus-show tulee täyteen, on paikalle saapuvilla kilpailijoilla ensisijainen oikeus videonsa esittämiseen.

Palkinnot

Yleisön suosikki

Show’ssa myös katsojat pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan. Äänestys toimii omalla älypuhelimella. Ohjeet äänestykseen annetaan show’ssa. Äänestys suljetaan koostevideon jälkeen.

Tuomaristo

AMVplus-show ei sisällä erillistä tuomaristoa. Yleisön suosikki -palkinnon valitsee yleisö.

Show’n täyttöjärjestys

Show on tarkoitettu ensisijaisesti osallistujille, joiden yksikään video ei ole läpäissyt tuomarien esikarsintaa. Mikäli show’hun ei kuitenkaan tule riittävästi karsiutuneita videoita, on jo finaaliin päässeillä kilpailijoilla myös mahdollisuus saada oma karsiutunut videonsa show’hun. Jos show’ssa ei siitäkään huolimatta ole tarpeeksi videoita, on show’hun mahdollisuus osallistua jostakin muusta Suomen AMV-kilpailusta karsiutuneella videolla. Mikäli show’hun tarvitaan lisää videoita tätä kautta, ilmoitamme siitä ennen tapahtumaa.

Täyttöjärjestys on:

  1. Ei lainkaan videoita Kupliin AMV-kilpailussa
  2. Video finaalissa, mutta toinen/kolmas videoista ei läpäissyt esikarsintaa
  3. Jostain muusta AMV-kilpailusta karsiutunut video

Yhteystiedot

Mikäli ilmenee kysymyksiä kilpailuun liittyen, otathan yhteyttä AMV-vastaavaan sähköpostitse osoitteeseen amv(ät)tamperekuplii.fi.

Ristiriitojen ratkaisu

Ensisijainen taho ristiriitojen käsittelyssä on kyseisen kilpailun AMV-vastaava, joka toimii tapahtuman edustajana. Kunkin kilpailun vastaava, tarvittaessa yhteistyössä muun tapahtumaorganisaation kanssa, toimii ylimpänä vastuuhenkilönä ja tekee lopullisen linjanvedon ristiriitatilanteissa. Vastaavan tulee käsitellä hänelle osoitetut asialliset reklamaatiot kohtuullisessa ajassa. Ristiriitatietoja voidaan käyttää apuna sääntöjen kehittämisessä, kuitenkin niin, että asiaan mahdollisesti liittyvien kolmansien osapuolten identiteettiä ei missään olosuhteissa paljasteta edelleen. Mikäli jostain syystä asiaa ei saada ratkaisua AMV-vastaavan kanssa, voi kilpailun osallistuja, tuomari, vastaava tai muu tapahtuman edustaja olla yhteydessä tapahtuman pääjärjestäjään. He voivat antaa ristiriitatilanteesta suosituksen tai toimenpide-ehdotuksen vastaavalle. Lopullinen päätösvalta säilyy kuitenkin AMV-vastaavalla.